Antena 3 CNN Actualitate USL şi PDL se bat pe Senat. Kelemen Hunor confirmă: UDMR îl susţine pe Vasile Blaga la şefia Senatului

USL şi PDL se bat pe Senat. Kelemen Hunor confirmă: UDMR îl susţine pe Vasile Blaga la şefia Senatului

USL şi PDL se bat pe Senat. Kelemen Hunor confirmă: UDMR îl susţine pe Vasile Blaga la şefia Senatului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    28 Noi 2011   •   14:01
Update 16.45 - PSD a anunţat că va sesiza Curtea Constituţională în cazul în care vreun grup parlamentar va propune un candidat pentru preşedinţia Senatului şi acesta ar câştiga alegerile.

Update 15.30 - Senatul se reuneşte la ora 16.00, pentru a-şi alege un nou preşedinte. USL îl propune drept candidat pe Titus Corlăţean. Candidatul PDL este Vasile Blaga.

UDMR va primi postul  de Secretar General al Guvernului în schimbul voturilor pentru Vasile Blaga la şefia Senatului,  a anunţat Kelemen Hunor, citat de Mediafax.

"UDMR va prelua secretariatul general al Guvernului şi, în schimb, îl vom susţine pe Vasile Blaga la şefia Senatului", a declarat preşedintele UDMR. 

Întrebat dacă pentru şefia SGG va fi propus Ştefan Gati, Kelemen Hunor a infirmat. Preşedintele UDMR a declarat că este prematur să nominalizeze un candidat pentru funcţia de Secretar General al Guvernului.
 


Postul de Secretar General al Guvernului a rămas vacant , în urma dezvăluirilor făcute de Antena 3.

Premierul Emil Boc a anunţat vineri, după şedinţa de Guvern, că a decis revocarea din funcţie a şefului Secretariatului General al Guvernului, Daniela Andreescu.

O anchetă realizată de Antena 3 a arătat cum rudele şefei SGG, Daniela Andreescu, desfăşoară activităţi economice în diverse spaţii ale RA-APPS.

Fiul Danielei Andreescu are un club de pescuit sportiv într-unul din spaţiile Regiei. Soţul secretarului general al Guvernului, Aurel Teodorescu, are şi el o firmă, Huntfish Delta SRL, tot într-o clădire RA-APPS, în care Daniela Andreescu susţine că funcţioneză un ONG.

Acuzată că şi-a ajutat întreaga familie să facă afaceri cu RA-APPS, Daniela Andreescu a spus ca nu există niciun conflict de interese pentru că soţul şi copiii lui din altă căsătorie nu îi sunt rude.
 
Get Adobe Flash player

Coaliţia va sprijini candidatul PDL la preşedinţia Senatului. Ce e cerut UDMR în schimbul candidaturii la Senat


Vasile Blaga, propunerea oficială din partea PDL pentru şefia Senatului






×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close