Antena 3 CNN Actualitate Vama Giurgiu, blocată complet. "E blocaj total, se merge trei minute şi se stă 30 de minute"

Vama Giurgiu, blocată complet. "E blocaj total, se merge trei minute şi se stă 30 de minute"

de G.S.    |    01 Aug 2015   •   08:41

Traficul rutier din vama Giurgiu este blocat de câteva ore. Reprezentantul Infotrafic, Cătălin Bocai, a explicat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că traficul este intens, dar nu există blocaje.


"Circulaţia rutieră în Podul Prieteniei nu este blocată, se circulă însă îngreunat, în coloană. Şi din cauza lucrărilor, dar şi din cauza numărului foarte mare de autovehicule. Pe Drumul European 85 circulaţia este intensă, iar la intrarea în oraşul Giurgiu apar deseori coloane. Precizăm că pe pod se formează coloane, pentru traficul greu, de aproximativ 2-3 kilometri iar pentru traficul uşor, de aproximativ de aproximativ 500 de metri, pe sensul de mers către Bulgaria. Reamintim că pe DN 5 - E 85 se desfăşoară lucrări de reparaţii la podul Giurgiu - Ruse, motiv pentru care sunt instituite anumite restricţii. În evitarea ambuteiajelor, recomandăm participanţilor la trafic şi următoarele rute alternative: punctul de trecere al frontierei Calafat, Negru Vodă şi Vama Veche, unde traversarea se face rutier", a explicat Cătălin Bocai, de la Centrul Infotrafic, într-o intervenţie telefonică la Antena 3. 
 
Pe de altă parte, un utilizator antena3.ro, Cătălin V, ne transmite, chiar din Giurgiu, că circulaţia este blocată. 
 
"E blocaj total. Azi-noapte podul a fost blocat până la ora 4, mi-a zis un poliţist, pentru că un TIR a intrat pe roşu. De două ore sunt în Giurgiu şi încă nu am ajuns la vamă. Iar pe pod se merge trei minute şi se stă 30 de minute. Eu de două ore şi jumătate încă nu am ajuns pe pod", ne transmite utilizatorul antena3.ro. 
 

×

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close