Antena 3 CNN Actualitate Vaslui: Patru tineri cu antecedente penale, arestaţi după ce au bătut două persoane într-un bar

Vaslui: Patru tineri cu antecedente penale, arestaţi după ce au bătut două persoane într-un bar

Vaslui: Patru tineri cu antecedente penale, arestaţi după ce au bătut două persoane într-un bar
Sursa foto: Foto: futurecm.com
18 Mar 2012   •   18:39

Patru tineri cu antecedente penale din Bârlad, au fost arestaţi duminică, după ce au provocat un scandal într-un club din municipiu, doi tineri ajungând în stare gravă la spital, informează Mediafax. Potrivit poliţiştilor vasluieni, scandalul a izbucnit după ce unul dintre cei patru bărbaţi a jignit-o pe ospătăriţa care îi servea pe motiv că aceasta a refuzat să le mai aducă băuturi alcoolice, întrucât nu plătiseră ceea ce consumaseră până atunci.

DJ-ul localului a intervenit pentru a calma spiritele, dar a fost lovit de unul dintre tineri.

"Conflictul a degenerat după ce alţi doi tineri aflaţi în bar au intervenit şi ei în apărarea ospătăriţei şi a DJ-ului, agresorul fiind ajutat de prietenii cu care se afla la masă. Toţi cei trei tineri au fost loviţi cu pumnii şi picioarele, precum şi cu bucăţi de lemne desprinse de la o balustradă din incinta localului. După terminarea conflictului, agresorii au părăsit barul, fiind ulterior identificaţi şi reţinuţi de poliţişti. În ceea ce-i priveşte pe tinerii agresaţi, doi dintre ei au fost transportaţi la spital cu lovituri în special la cap", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cei patru agresori, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, cunoscuţi cu antecedente penale pentru furt şi tâlhărie, au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Judecătoria Bârlad a emis mandatele de arestare pentru 29 de zile sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în funcţie de numărul de zile pe care victimele le vor petrece în spital, agresorii vor fi acuzaţi şi de vătămare corporală.


×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close