Vezi unde şi câte radare va amplasa Poliţia Rutieră de 1 MAI

de L.D.    |    24 Apr 2012   •   16:27
Vezi unde şi câte radare va amplasa Poliţia Rutieră de 1 MAI foto: suceavapenet.ro

Cu ocazia zilei de 1 mai, Poliţia Rutieră va amplasa în jur de 500 de aparate radar pe drumurile către staţiunile montane şi de pe litoral. De asemenea, va beneficia de ajutorul Inspectoratului General al Aviaţiei, care va supraveghea traficul cu două elicoptere.

"În acest moment facem prospecţiuni de efective, iar Poliţia Rutieră va acţiona din nou cu tot ce înseamnă autovehicule pe care le are în dotare, mai ales cu cele de măsurare a vitezei şi de supraveghere a traficului. În plus, vom beneficia şi de aportul Inspectoratului General al Aviaţiei, cu două elicoptere care vor survola tronsoanele de drum pe de DN1 şi A2. Preconizăm să ieşim cu tot ce înseamnă dotare radare, mai avem probleme cu autorizarea lor, dar estimez că vor fi undeva la 440-500 aparate de măsurare a vitezei", a spus şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă.

El a precizat că, pentru fluidizarea traficului la întoarcere, drumurile naţionale vor fi patrulate "din profunzime" de echipaje pe motocicletă, precizează Mediafax.

Parteneri
x close