Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Nu am făcut niciun denunț contra lui Dragnea. Aștept scuze

Victor Ponta: Nu am făcut niciun denunț contra lui Dragnea. Aștept scuze

Victor Ponta: Nu am făcut niciun denunț contra lui Dragnea. Aștept scuze
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    22 Sep 2017   •   18:53

Nu am făcut niciun denunț contra lui Liviu Dragnea, a spus fostul premier Victor Ponta, vineri, la Antena 3.

El a relatat că a fost audiat la DNA despre ce a făcut el ca prim-ministru şi că a trebuit să explice mecanismul de adoptare şi semnare a unor hotărâri de guvern.

„Dosarul va veni la Parlament, se vor uita cei din Comisia Juridică și în momentul în care vor constata că nu există niciun denunț al meu, aștept de la domnul Dragnea și de la domnul Savu scuze. Am fost citat legal ca martor într-un dosar din 2014, deoarece eu sunt premierul care a semnat cele două hotărâri de guvern”, a precizat Ponta.

Potrivit lui, în perioada în care era prim-ministru liderul PSD Liviu Dragnea i-a solicitat să treacă Lacul Belina în proprietatea Consiliului Judeţean Teleorman, precizând că nu a ştiut că lacul a ajuns în proprietatea firmei Tel Drum şi că acest lucru l-a aflat din presă.

„Am semnat și am aprobat în ședința de Guvern în 2013 o hotărâre din punctul meu de vedere absolut normală cum au fost multe altele prin care s-a trecut de la instituție publică centrală la una locală. Ulterior, în 2017, dintr-o investigație de presă am aflat că acea bază a trecut la o firmă privată, ori eu știu sigur că niciodată n-am aprobat în Guvern să treacă de la ceva de stat la privat”, a mai spus fostul premier.

Victor Ponta a fost audiat, luni, timp de aproape patru ore la DNA, în calitate de martor, într-un dosar de corupţie. El a declarat, după ce a fost audiat la DNA, că nu duce bătălia politică cu arme judiciare şi nu se ocupă cu „denunţuri”.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close