Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, deranjată de acuzațiile lui Liviu Pleșoianu privind influența serviciilor secrete asupra ei: „E normal ca un premier să fie informat”

Viorica Dăncilă, deranjată de acuzațiile lui Liviu Pleșoianu privind influența serviciilor secrete asupra ei: „E normal ca un premier să fie informat”

Viorica Dăncilă, deranjată de acuzațiile lui Liviu Pleșoianu privind influența serviciilor secrete asupra ei: „E normal ca un premier să fie informat”
30 Iun 2019   •   22:21

Premierul și președintele PSD, Viorica Dăncilă, s-a arătat deranjată de faptul că Liviu Pleșoianu, care a candidat, la rândul său pentru a deveni președintele partidului, a sugerat că premierul are legături cu serviciile secrete. 

„Nu sunt condusă de servicii, dar e normal să existe o cooperare pe anumite teme. Trebuie să ai informații despre ce se întâmplă în țara ta. Că primește aceste informații de la servicii, toți le-au primit, și domnul Cioloș, aceasta e normalitatea. 

Citiți și Dăncilă: „Legea Pensiilor e foarte așteptată, s-a lucrat foarte mult și așteptăm ca președintele Iohannis să accepte această lege”

Dar mă deranjează că un coleg vine cu astfel de acuzații în spațiul public. Eu i-am rugat pe colegi să-l lase pe Pleșoianu să candideze la PSD, chiar dacă nu îndeplinea toate condițiile, nu înțeleg deloc acest joc”, a spus premierul la „Sinteza Zilei”.

Citiți și Premierul Viorica Dăncilă, la „Sinteza Zilei”: „Trebuie să analizăm unde am greșit și să schimbăm modul de abordare”

×
Subiecte în articol: viorica dancila Liviu Plesoianu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close