Antena 3 CNN Actualitate Prof. dr. Vlad Ciurea, despre greșeala pe care majoritatea dintre noi o facem seara, înainte de somn: ”Este total greșit!”

Prof. dr. Vlad Ciurea, despre greșeala pe care majoritatea dintre noi o facem seara, înainte de somn: ”Este total greșit!”

Prof. dr. Vlad Ciurea este un susținător al unui stil de viață sănătos, atât din punct de vedere al alimentației, cât și al obiceiurilor.

Prof. dr. Vlad Ciurea, despre greșeala pe care majoritatea dintre noi o facem seara, înainte de somn: ”Este total greșit!”
Sursa foto: iThink Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    08 Dec 2023   •   22:00

De data aceasta, renumitul neurochirurg a explicat, în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, care este obiceiul pe care majoritatea dintre noi îl avem și la care ar trebui să renunțăm urgent. 

”Masa de seară trebuie să o trimitem dușmanului. Este un proverb chinezesc, masa de dimineață să o mănânci tu, masa de prânz obligatoriu o împarți cu cineva iar masa de seară o trimiți dușmanului.

Pentru că tot ceea ce se mănâncă seara se depune. Și atunci se depune pe organism și încărcăm organismul! Este foarte ușor de spus, dar foarte greu de făcut.

Și eu sunt puțin supraponderal, deci toți suferim, pentru că suntem într-o situație în care avem o societate care este foarte statică. Nu avem timp de alte lucruri. Când ajungem la domiciliu, suntem așa de obosiți încât nu ne mai vine decât să mâncăm ceva și să ne culcăm. Este total greșit”, a explicat prof. dr. Vlad Ciurea în exclusivitate la Antena 3 CNN. 

Citește și: Alimentul de post de care prof. dr. Vlad Ciurea nu se atinge: ”Cred că de 10 ani nu am mâncat! Nu favorizează nicicum activitatea cerebrală”

Medicul susține că aerul curat și mișcarea fizică sunt esențiale pentru sănătate. 

”În primul rând vorbim de aerul cât mai curat, mișcarea fizică. Dacă observați, în ultimul timp nu ne mișcăm, am devenit o societate obeză și de asta trebuie să avem o alimentație cât mai ușor posibilă. Alimentația, nu trebuie să ținem posturi multe. Alimentație cât mai ușoară”, mai spune medicul.

×
Subiecte în articol: Vlad Ciurea
Parteneri
Incendiu violent la hala unui producător de tâmplărie PVC! Mesaj Ro-Alert trimis populației
x close