Antena 3 CNN Actualitate Vlad Pascu, adus din nou în faţa instanţei. Noile motive pentru care cere să fie eliberat

Vlad Pascu, adus din nou în faţa instanţei. Noile motive pentru care cere să fie eliberat

Vlad Pascu a ajuns din nou în faţa instanţei, după scandalul de săptămâna trecută. Tânărul care s-a urcat drogat la volan şi a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai cere să fie eliberat din arest preventiv.

de Cătălina Smereca    |    27 Feb 2024   •   10:35

Vlad Pascu a vorbit în faţa magistraţilor de la Tribunalul din Constanţa şi a declarat că în noaptea accidentului nu a avut vizibilitate şi că nici nu şi-a dat seama că pe un drum de mare viteză ar putea fi pietoni pe marginea drumului. Drept urmare, spune el, nu a putut evita o astfel de tragedie.

Motivul pentru care Vlad Pascu cere să fie eliberat din arest

Mai mut decât atât, Vlad Pascu cere să fie înlocuită măsura arestului preventiv pe motiv că ar vrea să îşi continue studiile. El a mai spus în faţa magistraţilor că în spatele gratiilor nu are dreptul la educaţie.

Avocaţii au subliniat că în prezent el nu mai reprezintă un pericol, iar această măsură a arestului preventiv ar putea fi înlocuită cu arest la domiciliu. Totodată, mai spuneau avocaţii că Vlad Pascu are parte de un linşaj mediatic şi că nu înţeleg de ce acesta este tot timpul la televizor cu privire la faptele sale.

Vă reamintim că în urmă cu o săptămână a avut loc primul termen în procesul în care Pascu este acuzat de ucidere din culpă. Judecătoarea a stârnit un val de indignare după ce a întrebat dacă una din victimele tânărului se află în sală.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu accident 2 mai
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close