Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Părinţii victimelor lui Vlad Pascu, declaraţii cutremurătoare, după batjocura de la proces: "Mi se pare o mizerie. Noi mergem la cimitir de 4-5 ori pe zi"

Părinţii victimelor lui Vlad Pascu, declaraţii cutremurătoare, după batjocura de la proces: "Mi se pare o mizerie. Noi mergem la cimitir de 4-5 ori pe zi"

Cu lacrimi în ochi şi sufletul plin de durere părinţii lui Sebi şi Roberta, cei doi studenți uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, au făcut noi declaraţii, după batjocura la care au fost supuși astăzi la proces.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Feb 2024   •   23:26

Au fost scene revoltătoare astăzi în sala de judecată din Mangalia, la procesul lui Vlad Pascu, acolo unde judecătoarea a întrebat dacă tânărul mort (n.r Sebastian Olariu) se află în sala de judecată din Mangalia. Momentul a venit ca o săgeată în sufletul şi aşa distrus al părinților.

Cu lacrimi în ochi, tații celor doi studenți uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, au povestit cum s-a schimbat viaţa lor de la tragedie şi ce așteptări au de la acest proces.

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei: Este foarte greu, sincer. Când suntem acasă, noi așteptăm să intre pe ușă... și nu ține de psihic. Nu realizăm că Roberta noastră nu mai este. Cu toate că venim aici la 2 Mai, mergem la cimitir, la serviciu...

A fost un copil foarte cuminte, exact ca și Sebi. Mi-a învățat, nu mi-a plecat de acasă, nu s-a drogat, nu a băut. 

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian: Viaţa s-a schimbat 100%. Dintr-o familie fericită de patru inşi am a rămas trei să ducem asta toată viaţa. Mergem zilnic la cimitir de câte 4-5 ori", a spus tatăl lui Sebi.

Întrebați apoi dacă au încredere că acest proces se va desfășura corect, independent, iar faptele se vor judeca și ele fără alte ingerinţe cei doi părinţi au spus.

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei: Nu cred! Trăim în România și, din păcate, în România, cei cu bani au foarte mare influență. Deci vom rămâne exact ca la început, adică victimele sunt de vină. În România orice este posibil având bani.

Nu ne-au contactat niciodată. Nici personal, nici măcar prin avocații dumnealor. A fost o tentativă de mediere pe care bineînțeles că și eu, și dl. Olariu am refuzat-o, pentru că era o altă bătaie de joc care ar fi însemnat să dea bine în dosarul lui. Si mult prea târziu. Adică nici măcar sincer condoleanțe la două săptămâni, la trei, la o lună de zile după ce copiii noștri nu au mai fost nimic, absolut nimic", a mai spus tatăl Robertei. 

"Acesta nu a fost o ucidere din culpă, a fost un omor. Un om când se urcă la volanul mașinii în halul în care era, și-a asumat. Indiferent de starea lui, își asumă faptele. Deci nu mi-a sărit cineva în față și ups... l-am ucis, s-a întâmplat. Nu, a fost ceva premeditat, inclusiv de către poliție, dându-i drumul pe șosele", a mai spus tatăl Robertei. 

Judecătoarea a întrebat astăzi, în sala de judecată, dacă una dintre victimele decedate se află în sală. În momentul acela, tatăl lui Sebastian, băiatul ucis de Vlad Pascu, a început să plângă.

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei: Ceea ce s-a întâmplat azi dimineață cu ora 9:00 dar, de fapt, veniți mai târziu și, de fapt, ei au știut cu o zi înainte și ne pune pe drumuri pentru nimic. Este ceva sfidător, e bătaie de joc.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian: Cu asemenea judecător nu cred că o să avem sorţi de izbândă. Chiar dorim să se mute Judecătoria Constanța și să avem un judecător capabil să judece o asemenea faptă. Toate faptele lui, fuga de la locul accidentului, droguri, mașina nu avea RCA, moartea băiatului meu, moartea Robertei, a accidentat şi a lovit și a băgat în spital încă patru copii... cred că sunt destule.

La ce doamnă Judecător, am văzut. Mi se pare o mizerie, tot ce s-a întâmplat aici, sala de judecată și totul a fost o mizerie. Nu există așa ceva. Mi-e rușine că trăiesc în România!

Să-i dea o sentință cât mai mare. Dar, după ce am văzut aici nu mai știu ce să cred. Sunt mâhnit că trăiesc România. În altă țară nu cred că se întâmpla ce s-a întâmplat aici.

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei: La mulți ani, Vlad Pascu, acolo în pușcărie.

 

×
Subiecte în articol: accident 2 mai Vlad Pascu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close