Antena 3 CNN Actualitate Vreme capricioasă în toată Europa: Traficul aerian din Varşovia, restricţionat (VIDEO)

Vreme capricioasă în toată Europa: Traficul aerian din Varşovia, restricţionat (VIDEO)

Vreme capricioasă în toată Europa: Traficul aerian din Varşovia, restricţionat (VIDEO)
15 Oct 2009   •   12:27

Peste 500 de mii de oameni au rămas fără curent electric, din cauza ninsorilor abundente în Polonia, iar traficul aerian din capitala Varşovia a fost restricţionat. Probleme sunt şi în Turcia, unde sute de case şi zeci de maşini au fost acoperite de ape, în urma precipitaţiilor abundente, care au căzut în ultimele zile.

Polonia este una dintre ţările cel mai grav afectate de iarna timpurie care a pus stăpânire pe nordul Europei. Scăderea bruscă a temperaturilor a provocat furtuni în Marea Baltică.

În nord estul ţării, temperaturile au scăzut sub limita îngheţului. Ninsorile abundente au rupt liniile de înaltă tensiune şi au întrerupt alimentarea cu energie electrică.

Stratul gros de zăpadă a blocat majoritatea arterelor rutiere din capitala Varşovia. Autorităţile au restricţionat şi o parte din traficul aerian.

În Turcia, viiturile au distrus totul în cale. Sute de turişti aflaţi în zonele de munte au fost coborâţi cu buldozerele.

Peste 30 de oameni au murit în Turcia din cauza inundaţiilor puternice din luna august. De această dată, autorităţile turce spun că s-au pregătit pentru ce e mai rău şi că momentan nu s-au înregistrat victime.



Antena 3

×
Subiecte în articol: ninsoare Polonia zapada turcia viituri
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close