Antena 3 CNN Actualitate Seara de teatru a deschis oficial Zilele Clujului | Florin Piersic, invitat special al evenimentului

Seara de teatru a deschis oficial Zilele Clujului | Florin Piersic, invitat special al evenimentului

În acest weekend are loc cea de-a 11a ediţie a evenimentului Zilele Clujului. Timp de 4 zile, clujenii se vor putea bucura de piese de teatru, expoziţii, concerte şi un spectacol de drone și proiecții de videomapping.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mai 2023   •   11:59

Prima zi a Festivalului a debutat în Piața Unirii cu Seara de teatru la care invitat special nu a fost nimeni altul decât Florin Piersic.

Legendarul actor român a fost primit cu aplauze de către public şi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care i-a oferit şi un premiu.

Florin Piersc a aşteptat cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul din Cluj.

"Eu la Cluj mă simt bine întotdeauna. Vă mulţumesc că aţi veni şi vă doresc să vă mai întâlniţi cu oameni ca mine", a declarat Florin Piersic.

"Urmează trei zile incendiare. Peste 100 de evenimente în 40 de locaţii, de astăzi (n.r. ieri) până duminică, de la teatru la operă, de la muzică de toate genurile până la maraton", a precizat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Mii de clujeni au venit să se bucure de prima seară de teatru.

Ediţia Zilele Clujului 2023 are loc în perioada 18-21 mai. În următoarele zile, pe scena din Piaţa Unirii vor mai urca Andra, Carla's Dream şi Compact.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close