Antena 3 CNN Horoscop Adevăruri Ascunse: Mihai Voropchievici, cadoul numerologic al zilei

Adevăruri Ascunse: Mihai Voropchievici, cadoul numerologic al zilei

Adevăruri Ascunse: Mihai Voropchievici, cadoul numerologic al zilei
22 Iul 2017   •   20:14

Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea Adevăruri ascunse despre nativii de pe 22 și 23 și calitățile și defectele lor.

22. Pentru cei născuți pe 22 au un spirit de anvergură. Sunt fantastici, au forță, mare ambiție Caracter fantastic, simț practic. și calități de lider. Puteri de a influența pe cei din jur. Îi vom găsi în imperii financiare, multinaționale. Au un destin promițător, dar dificil. 22 au daruri de premoniții. Mai au niște calități care puse în ghilimele: inflexibili, nesiguranță, aroganți, manipulativi. În dragoste nu au cale de mijloc. Ori iubesc ori detest.

Cei născuți duminică, pe 23, sunt spontani, sunt explozivi, inteligenți, flexibili cu o minte precisă. Au reacții spontane, rapide și adecvate. Au o exprimare fantastică, dar văd viața ca pe o avnetură, urăsc rutina prin excelență. Sociabili. Comunicativi și au multe talente în toate domeniile. Cu un destin schimbător. Defecte: Inconstanță, tendința spre refugiu atunci când sunt frustrați. În dragoste, afectuoși, sensibili. Au multe relații din curiozitate. La un moment dat se satură și caută o relație stabilă. Să aibă grijă să caute acel echilibru atât de necesar.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close