Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce scop în viață are fiecare zodie, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Gemenii mobilizează, Leii inspiră, Capricornii transpiră

Ce scop în viață are fiecare zodie, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Gemenii mobilizează, Leii inspiră, Capricornii transpiră

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit la Adevăruri Ascunse care este scopul în viață al fiecărui nativ zodiacal. Zodiile de foc au standarde foarte ridicate, zodiile de pământ trebuie să se gândească mai mult la sine, cele de apă gândesc mai mult cu sufletul...

Ce scop în viață are fiecare zodie, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Gemenii mobilizează, Leii inspiră, Capricornii transpiră
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2021   •   17:22

BERBEC, LEU, SĂGETĂTOR

Agită mereu spiritele, sunt inițiatori, să împingă lucrurile pentru că sunt zodii de foc. Nu vei vedea niciodată un săgetător care să stea acasă degeaba, un Leu care să stea pe canapea degeaba sau vreodată un Berbec plictisit. Sunt zodiile care tac și fac, nu pierd timpul la taclale. 

Menirea Berbecului este să îi ajute pe ceilalți să îi scoată din zona de confort, nu stau locului decât dacă sunt bolnavi, sunt încăpățânați și agitați, lumea îi crede egoiști. Simt când cei din jurul lor au nevoie de curaj, de ajutor.

Menirea Leului este inspirația. Vor avea mereu oameni care să îi admire și pe care Leul să îi inspire, sunt lideri, un model, muze. Menirea lor este de a fi lideri și de a îi face pe ceilalți să își găsească drumul în viață, să își rezolve problemele, să creeze o afacere. Leul e mentor motivaționali.

Menirea Săgetătorului este călătoria, le plac călătoriile, să vadă lumea de când se nasc până când sunt mari. Nu le este confortabil să stea într-un singur loc. Le place să stea la taclale, să studieze, să viziteze pentru cunoaștere. Le place să povestească, împart bucuriile pe care le-au trăit.

TAUR, FECIOARĂ, CAPRICORN

Zodiile de pământ trebuie să învețe să se gândească și la ele, să înțeleagă că acest pământ nu pleacă nicăieri, să mai lase din muncă, să se mai bucure de viață și de frumuseți. Viața trece pe lângă ei dacă nu ridică ochii din pământ. Se bucură de ce au făcut pentru alții decât ce fac pentru ei. Totul trebuie să aibă o limită. 

Taurul trebuie să învețe conștiența în viață. Trebuie să fie conștienti că după o vârstă trebuie să se gândească și la ei. Zodiile de pământ sunt truditori, muncesc non stop, nu au timp să se gândească și la ei. Ei sunt conservatori, să nu le fie teamă să rupă limitele, nu vă mai puneți bariere. Ei sunt conservatori. Scopul Taurului este să mediteze.

Fecioarele sunt extraordinar de pasionale, dar e greu să descoperi acea pasiune, au ceva ascuns. Fecioarele sunt greu de descoperit. Sunt pudice. Fecioara ar trebui să scrie o carte: ”cum să devi expert în pasiunea ta”. Ar fi cea mai reușită carte, pentru că nu comunică, nu transmit, trebuie să ghicești. Să pună accent pe pasiune, dar să și transmită.

Capricornul e croit să fie antreprenor. Vrea să fie propriul șef, să muncească numai pentru el când ajunge la maturitate. El se ocupa de toți și când ajunge la o vârstă să devină propriul șef. Capricornii au curaj, dar sunt altruiști, se simt mai bine când fac pentru alții decât atunci când fac pentru ei. 

GEMENI, BALANȚĂ, VĂRSĂTOR

Foarte greu le găsești un punct comun, pentru că sunt foarte diferiți. Au standarde ridicate și vor mereu mai mult și să fie unici. Vor să le fie bine oamenilor.

Gemenii comentează oamenii, scopul lor în viață este să adune oamenii la un loc, au un dar natural de a-i împrieteni pe oameni, sunt gazde perfecte și le place să fie cu familia, rudele. Îi place să socializeze, vrea să se remarce, le place să vorbească despre/cu oameni. 

Balanța e cea care încurajează pe toată lumea din jur. Scopul lor în viață e să se autodepășească, să devină mai buni din toate punctele de vedere. Pot avea rezultate excelente ca manageri pentru că îi încurajează pe ceilalți să își depășească limitele. 

Vărsătorii schimbă oamenii indiferent de carieră. Gândesc altfel decât ceilalți, sunt Gică-contra. Vor să schimbe oamenii la modul în care acționează sau comportamentele lor. 

PEȘTI, RAC, SCORPION

Pun bază pe intuiție. Știu deja care e scopul lor în viață, gândesc cu sufletul și se ancorează unde e nevoie, degeaba încearcă cei din jur să îi deturneze pentru că au un vis din copilărie.

Racul e șeful prieteniei. Scopul lor este prietenia, sare în ajutor mereu. Fac voluntariat des. Scopul lor este să ia pe cineva sub aripă și să ajute. E persoana potrivită care poate scoate din lut un diamant. 

Scorpionul este făcut să trezească în oameni emoții și asta e un lucru fantastic. Dragostea dacă nu e trăită cu emoție… e degeaba. Sunt obligați să îi ajute pe cei din jur să își exprime emoțiile, sunt ghid spiritual. Dau frâu liber la satisfacție totală.

Peștii sunt suflete tinere indiferent de vârsta din buletin. Sunt veșnic copii. Nu știi niciodată câți ani au. Scopul lor este să facă artă. Pun suflet și știu cum să îmbrace o formă. Urmați-vă calea! Chiar dacă cineva vă descurajează.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close