Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Primarul General Gabriela Firea critică mitingul PNL: "Sper să își ceară scuze bucureștenilor pentru neplăcerile provocate"

Primarul General Gabriela Firea critică mitingul PNL: "Sper să își ceară scuze bucureștenilor pentru neplăcerile provocate"

Primarul General Gabriela Firea critică mitingul PNL: "Sper să își ceară scuze bucureștenilor pentru neplăcerile provocate"
Sursa foto: Foto: Facebook / Gabriela Firea
06 Noi 2016   •   17:11

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat, duminică, într-un mesaj publicat pe contul de Facebook, mitingul electoral al PNL:

“Capitala, blocata de sustinatorii adusi din toata tara ai Guvernului de tehnocrati - Guvernul Zero. NU au vrut sa reduca pretul medicamentelor, NU au vrut sa reduca taxele, NU au acordat subventii in agricultura, NU au atras fonduri UE, in schimb i-au jignit pe romani facandu-i TRANTORI si POMANAGII. Guvernul NU a venit pentru cateva luni, a mintit ca face treaba, a ratat toate marile proiecte si acum nu vrea sa mai plece de la putere. Sper sa-si ceara scuze bucurestenilor pentru neplacerile provocate.”

Partidul Naţional Liberal îşi lansează duminică, într-un miting electoral care are loc în Piaţa Revoluţiei, candidaţii la alegerile parlamentare şi programul de guvernare. La miting este invitat să participe şi premierul Dacian Cioloş. Traficul este deviat în centrul Capitalei, din cauza acestui miting.

Restricţiile au început de la ora 15:00 şi vor fi în vigoare până la ora 20:00.

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close