Antena 3 CNN Externe Ţara europeană care ar putea da 50.000 de euro cuplurilor care nu fac copii

Ţara europeană care ar putea da 50.000 de euro cuplurilor care nu fac copii

O ţară din Uniunea Europeană ar putea oferi 50.000 de euro cuplurilor care aleg să nu conceapă copii.

de Ioana Mircea    |   

Mai mulți activiști pentru climă din cadrul "Mișcarea Greva Nașterii”, din Germania, cer o recompensă de 50.000 de euro pentru cuplurile fără copii.

O femeie în vârstă de 35 de ani care face parte din acest grup a explicat că ea însăși s-a sterilizat pentru a nu aduce copii pe această lume, cu scopul de a proteja mediul înconjurător.

Mișcarea activiștilor este deosebit de populară în rândul protectorilor climatici, deoarece aceștia consideră că un copil pune o presiune suplimentară asupra climei și doar că cine nu are copii ajută cu adevărat. 

Lidera mișcării este Verena Brunschweiger (42 de ani), care se autointitulează „antinatalistă” și a devenit o icoană a celor care refuză să aibă copii. Cu toată seriozitatea, ea cere 50.000 de euro pentru toți cei care au împlinit 50 de ani și nu au copii, ca o recompensă pentru protejarea pământului, potrivit exxpress.at.

Citeşte şi: Gabriela Firea, vești bune pentru părinți: "Finalizăm pachetul legislativ pentru creșterea natalității și susținerea familiilor"

Subiecte în articol: Germania copii
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea