Antena 3 CNN Life Oameni Alexandra Ungureanu: „Muzica a fost la mine în casă de când mă știu. Este foarte trist să fii iubit și să nu iubești”

Alexandra Ungureanu: „Muzica a fost la mine în casă de când mă știu. Este foarte trist să fii iubit și să nu iubești”

Artista Alexandra Ungureanu, invitata Florentinei Fântânaru la ”De-a viața ascunselea”, a evocat un episod deosebit de plăcut, un detaliu despre atmosfera familială în care a crescut, în care muzica juca un rol primordial.

Mama Alexandrei, deși era dură ca discurs, compensa cu o voce blândă, deosebită care de fiecare dată îi zicea: ”Va fi bine!”, când Alexandra era într-un impas profesional sau personal.

„Vocea ei caldă cu un discurs destul de aspru m-a fermecat, m-a alintat. Mama avea asteptări mari. De multe ori m-a ambiționat, dar mă și dezarma că îmi era teamă de eșec. Am fost conștientă de efortul părinților mei de a pătrunde în această lume atât de grea”, povestește artista Alexandra Ungureanu.

Pentru artistă, iubirea este cheia de boltă a tuturor lucrurilor, inclusiv fundamentul muzicii.

„Muzica pentru mine este în tot. Este foarte trist să nu iubești, să fii iubit și să nu iubești. La fel cum e foarte trist, să iubești și să nu fii iubit. Eu trăiesc prin muzică”, a mai spus artista.

Subiecte în articol: De-a viața ascunselea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!