Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul despre care Alexandra a crezut că a răpit-o povestește cum a fost implicat în cazul de la Caracal

Bărbatul despre care Alexandra a crezut că a răpit-o povestește cum a fost implicat în cazul de la Caracal

Bărbatul al cărui nume a fost menţionat de Alexandra Măceşanu în apelul de la 112 este profund afectat de cele întâmplate.

Lucian Gabriel Popescu a fost indicat de adolescentă ca fiind răpitorul de la Caracal, după ce a citit numele pe o carte de vizită în încăperea în care era ţinută legată.

Bărbatul este specialist cadastrist din Caracal şi are adresa la blocul de pe Bulevardul Antonius Caracalla, unde poliţiştii s-au dus să o caute. Într-un comunicat de presă transmis miercuri, 31 iulie, Popescu arată cum a ajuns cartea sa de vizită la Gheorghe Dincă.

Presupusul criminal din Caracal a venit la începutul lui iulie la biroul de cadastru al lui Popescu, interesându-se de efectuarea unei documentaţii cadastrale pentru un imobil. Specialistul l-a refuzat atunci, pentru că pleca în concediu, dar i-a spus să revină după 22 iulie şi i-a înmânat cartea de vizită găsită în locuinţa suspectului. Dincă n-a mai revenit însă după data menţionată. „Alte amănunte legate de persoana numitului Dincă nu cunosc“, declară Lucian Gabriel Popescu în comunicatul său de presă.

Bărbatul a mai cerut presei să nu îl contacteze pentru că nu poate da alte detalii, precizând că el şi familia lui au fost puternic afectaţi emoţional şi profesional de acest caz.  

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!