Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Concluziile jurnaliștilor de la The New York Times, după ce au petrecut o vacanță în România

Concluziile jurnaliștilor de la The New York Times, după ce au petrecut o vacanță în România

de S.T.    |   

Castele vechi care le fac concurenţă celor de pe Valea Loarei, munţi cu vârfuri acoperite de zăpadă, asemănător Alpilor, străzi pietruite cu aspect britanic şi preţuri convenabile se numără printre motivele pentru care România reprezintă o destinaţie de vacanţă mai avantajoasă în comparaţie cu alte ţări din Europa, potrivit unei relatări publicate pe site-ul The New York Times.

„România a fost destinaţia în care ne-am petrecut cea mai frumoasă vacanţă de familie de până acum. De ce România? Pentru prietenii noştri, această destinaţie este stranie pentru o vacanţă în Europa. Însă, noi ne-am dorit ceva mai atipic şi am vrut să petrecem mai mult timp în natură decât am fi putut, probabil, să petrecem în destinaţii precum Londra sau Madrid”, a povestit Dionne Searcey, directorul pentru Africa de Vest la The New York Times.

Ea a adăugat că a luat în considerare această destinaţie după ce un coleg al soţului ei le-a povestit despre România.

Subiecte în articol: vacanţă România munti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"