Antena 3 CNN Actualitate Religie Credincioşi certaţi pentru că au plecat din biserică la citirea mesajului BOR despre referendum: "Dacă nu mergi la vot, nu eşti creştin ortodox"

Credincioşi certaţi pentru că au plecat din biserică la citirea mesajului BOR despre referendum: "Dacă nu mergi la vot, nu eşti creştin ortodox"

La finalul Sfintei Liturghii de duminică, 30 septembrie, în care tema slujbei a fost iubirea vrăjmaşului (conform Evangheliei), Înaltpreasfinţitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a rostit un îndemn către credincioşii care se aflau la Catedrala arhiepiscopală Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa.

Un preot care a citit cuvântul Patriarhiei către credincioşi s-a arătat deranjat că oamenii au început să părăsească biserica atunci când a venit momentul ascultării apelului Sinodului BOR. El s-a întrerupt din citit pentru a-i certa pe aceia: „Sper că cei care pleacă sunt hotărâţi şi ştiu că deja votează ‘Da’. Că dacă cumva cineva crede că nu merge la referendum şi nu-şi mărturiseşte credinţa faţă de Hristos şi după aceea crede că e creştin ortodox se înşală amarnic. Amarnic se înşală!“, a tunat preotul arhidiacon Ioan Ardelean, originar din Cluj, profesor universitar la Facultatea de Arte, la Interpretare muzicală-Canto, la Universitatea Ovidius din Constanţa.

Mai multe, pe Adevărul.

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște