Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, despre reacția lui Raed Arafat cu privire la difuzarea noilor imagini de la Colectiv: Fac doar o supoziție. Nu vrea să îi facă probleme șefei

Cristian Tudor Popescu, despre reacția lui Raed Arafat cu privire la difuzarea noilor imagini de la Colectiv: Fac doar o supoziție. Nu vrea să îi facă probleme șefei

Cristian Tudor Popescu a criticat dur reacția pe care Raed Arafat a avut-o după publicarea imaginilor de la tragedia din Colectiv.

„Ce are Raed Arafat cu campania electrorală? E secretar de stat și trebuie să dea socoteală. Ce treabă are el cu campania electorală? Candidează? Nu pot să fac decât o supoziție. Candidează Viorica Dăncilă și nu vrea să-i creeze probleme șefei… De ce să nu vorbești? Trebuie să vorbească”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat că îşi va prezenta după comemorarea victimelor de la Colectiv şi după alegerile prezidenţiale punctul de vedere cu privire la înregistrarea video apărută în presă şi a menţionat că are „răspunsuri concrete la toate întrebările care au fost ridicate”.

VEZI IMAGINILE AICI
 


 

Subiecte în articol: colectiv
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători