Antena 3 CNN Externe Diaspora Noi date halucinante ies la iveală în cazul Anicăi, românca, mamă a patru copii, găsită moartă într-un râu din Italia | Principalul suspect a fost arestat

Noi date halucinante ies la iveală în cazul Anicăi, românca, mamă a patru copii, găsită moartă într-un râu din Italia | Principalul suspect a fost arestat

Au apărut noi informații cutremurătoare în cazul Anicăi Panfile, tânăra mamă găsită moartă într-un râu din Italia. Principalul suspect pentru crimă, chiar fostul său angajator, Franco Battaggia, supranumit ”Regele peștilor”, a fost arestat.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Anica Panfile, românca, în vârstă de 31 de ani, mamă a patru copii, a fost ucisă, la jumătatea lunii mai a anului trecut, în Italia, acolo unde locuia de mai mulți ani.

Principalul suspect pentru crimă era fostul ei șef, un bărbat de 77 de ani, cu antecedente, numit ”Regele Peștelui”. 

a fost acum arestat pentru că este acuzat de uciderea româncei. Bărbatul este ultima persoană care a văzut-o pe Anica Panfile în viață.

Cadavrul româncei în vârstă de 31 de ani a fost găsit în apele Piavei, pe 21 mai 2023, în zona Spresiano (Treviso). Femeia, mamă a patru copii, era dispărută de joi, 18 mai 2023. Anica plecase să lucreze în Arcade, un orășel din zona Treviso, dar nu se întorsese acasă.

La începutul după-amiezii, partenerul ei încercase să o sune, dar n-a răspuns nimeni la telefon, așa că, pentru că nu a venit acasă, a anunțat poliția.

Pe corpul victimei au fost găsite mai multe traumatisme care ar fi putut fi făcute de un obiect contondent. Anica nu ar fi murit înecată, nu i s-a găsit deloc apă în plămâni.

Battaggia are antecedente penale, iar în 2011 a terminat de executat o pedeapsă de 21 de ani de închisoare pentru uciderea unui rival, un anume Vincenzo Ciarelli, în anul 1988.

”Timp de cinci ani mi-a dat o mână de ajutor în magazinul meu de pește. Când contractul a expirat m-a rugat să nu-l reînnoiesc, pentru că găsise un loc de muncă mai confortabil. Îmi pare rău, pentru că a fost o colaboratoare excelentă”, declara Battaggia.

Subiecte în articol: romanca ucisa Treviso Italia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie