Antena 3 CNN Actualitate Detalii ȘOCANTE. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei: „La ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipete din casă, a ieşit o vecină la poliţişti şi i s-a spus că totul e sub control. E posibil ca Alexandra să fi fost încă în viață”

Detalii ȘOCANTE. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei: „La ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipete din casă, a ieşit o vecină la poliţişti şi i s-a spus că totul e sub control. E posibil ca Alexandra să fi fost încă în viață”

de S.T.    |   

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei răpite la Caracal, a declarat, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că s-au auzit ţipete din casa suspectului cu cel puțin două ore înainte să intervină polițiștii care erau la poartă.

Cumpănaşu a spus că la ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipetele din casă, iar o vecină a ieşit să le spună poliţiştilor, care i-ar fi transmis că totul e sub control și să intre în casă.

Cumpănaşu a spus că procurorul a împiedicat să intre cineva în curte înainte de ora 6, deşi chiar şi poliţiştii s-au rugat de el să intre.

Principalul suspect de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori și viol, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, transmite DIICOT.

Alexandru Cumpănașu cere comisie specială de anchetă în acest caz.

Bunicul Luizei, fata dispărută din Caracal: „Fetele au fost răpite pentru trafic de organe. Nenorocitul ăsta a fost cărăuș. L-au pus în față că nu îl ajută mintea”

Citiți și:

Mama Alexandrei Măceșanu, primele declarații: „Inima îmi spune că trăiește” - VIDEO

Cerere-bombă după haosul din Caracal. Unchiul Alexandrei, dezvăluiri șocante: „Alexandra a sunat la ora 11. Poliția abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului. Sunt criminali cu sânge rece”

Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu Caracal
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai