Bunicul Luizei, fata dispărută din Caracal: „Fetele au fost răpite pentru trafic de organe. Nenorocitul ăsta a fost cărăuș. L-au pus în față că nu îl ajută mintea”

de S.T.    |    27 Iul 2019   •   14:44
Bunicul Luizei, fata dispărută din Caracal: „Fetele au fost răpite pentru trafic de organe. Nenorocitul ăsta a fost cărăuș. L-au pus în față că nu îl ajută mintea” Foto: captură Antena 3 Exclusiv

Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) apar pe pagina Poliţiei în care sunt anunţaţi copiii dispăruţi. 

În toată perioada în care Luiza a fost dispărută bunicul ei a primit mai multe apeluri telefonice de la anonimi.

Bărbatul a făcut declarații exclusive pentru Antena 3.

„Nu se recomanda, spunea că la influențele unei bune prietene Luiza nu mai vrea să vină acasă. Erau minciuni.

Era o voce de bărbat. Vineri la telefon tot o voce de bărbat mi-a spus: „copiii sunt bine, sunt în Elveția”. A fost trafic de organe aici.

Ăsta (Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal - n.red.) a fost un cărăuș, aici s-au întâmplat multe.

Ăsta a fost un cărăuș plătit. Nu e capabil să secționeze el un om.

Pe nenorocitul ăsta l-au pus în față că nu îl ajută mintea. Sunt alte interese. Aici e vorba de o rețea de trafic de organe”, acuză bunicul Luizei, fata de 18 ani dispărută din Caracal în luna aprilie.

Miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.

Mama Luizei, fata dispărută în aprilie, speră cu disperare ca fiica ei să trăiască: „Am aprins lumânare pentru Alexandra. Am speranță într-o minune”

Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. 

Au găsit acolo resturi calcinate.

Citește și: 

Apar noi informații șocante. O altă fată din Caracal a dispărut la ocazie, în anul 1999

Alexandru Cumpănașu: „Șeful Poliției Caracal i-a spus tatălui fetei că dacă cumva s-a încurcat cu vreunul o să plătească el pagubele investigației”

Șeful Poliției Române, explicații în privința modului în care s-a acționat pentru salvarea fetei din Caracal: „Poliția putea intra în locuință și fără mandat”

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

Parteneri
sati
x close