Antena 3 CNN Actualitate Șeful Poliției Române, explicații în privința modului în care s-a acționat pentru salvarea fetei din Caracal: „Poliția putea intra în locuință și fără mandat”

Șeful Poliției Române, explicații în privința modului în care s-a acționat pentru salvarea fetei din Caracal: „Poliția putea intra în locuință și fără mandat”

Șeful Poliției Române, explicații în privința modului în care s-a acționat pentru salvarea fetei din Caracal: „Poliția putea intra în locuință și fără mandat”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
26 Iul 2019   •   17:43

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a explicat la Antena 3 modul în care au acționat autoritățile în cazul fetei ucise în Caracal. 

„La poartă nu a stat doar Poliția Română. A fost o echipă complexă, formată din procurori și polițiști. Eu mă voi deplasa acum la Caracal și vă voi da de acolo toate informațiile, stabilind ora exactă și ora la care s-a dispus și s-a semnat mandatul. 

Poliția a aflat domiciliul corect la care s-a aflat acest individ la aproximativ ora 2.00-2.30-3.00. Dar mă deplasez la Caracal și vă voi da toate datele de acolo. 

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

Am aflat adresa noi, nu de la STS. La 3.30 s-a dat mandatul de percheziție pentru ora 6.00 dimineața”, a spus Buda. 

Șeful Poliției a spus că Poliția putea intra în locuința presupusului criminal și fără a aștepta autorizația judecătorului sau procurorului. 

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

„Polițiștii au ajuns în fața locației respective și au intrat la 6 dimineața. Legea permitea Poliției Române să intre direct în locuință, fără să aștepte autorizație”, a mai spus Ioan Buda la Antena 3. 

„Poliția a stat acolo până când a dispus domnul procuror. Procurorul de caz conduce operațiunea”. 

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

×
Subiecte în articol: seful politiei romane
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close