Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Dezvăluire bombă! Diana Bulimar, adevărul despre accidentarea care a împiedicat-o să meargă la Olimpiadă: "Mi-au spus să mă dau accidentată și să concureze altcineva în locul meu”

Dezvăluire bombă! Diana Bulimar, adevărul despre accidentarea care a împiedicat-o să meargă la Olimpiadă: "Mi-au spus să mă dau accidentată și să concureze altcineva în locul meu”

Diana Bulimar a facut dezvaluiri incredibile intr-o emisiune TV. Fosta gimnasta a vorbit despre ce s-a intamplat, de fapt la Competitia Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, atunci cand Larisa Iordache a inlocuit-o la exercitiul la barna.

”Eu am prins o singura Olimpiada, cea de la Londra, in 2012. Luasem deja o medalie si ma calificasem deja intr-o finala Olimpica. Din fericire sau din pacate, colega mea care era mai buna ca mine era urmatoarea. Si traind in Romania si putand sa se faca singurele schimbari, m-am dus la doctor, sa ma dau accidentata si sa concureze ea in locul meu.

Nu stiam ce sa simt, dintr-o parte eram atacata de sageti...Familia imi era alaturi si trebuia sa isi dea acceptul pentru acel fapt si care nici pana in momentul de fata nu a fost semnat. Parintii mei nu si-au dat acordul. Colega mea Larisa (n.r. Larisa Iordache) a primit sansa, ma bucur ca a avut acea sansa si a trait ce a trait pe barna. Simteam ca sunt moarta, aveam 14 ani de gimnstica, simteam ca am muncit atatia ani pentru acel moment si mi-a fost luat. Nu vreau sa rascolesc amintiri, vreau doar sa spun ca sunt impacata cu acea decizie.", a povestit Diana Bulimar la Kanal D.

"Diana a avut o discuţie cu Larisa după calificare si a spus că mai bine îi cedează Larisei finala pentru că nu are o notă de plecare extrem de valoroasă. Larisa Iordache are o şansă pentru că Diana Bulimar a făcut un gest incredibil de frumos. Mă bucură faptul că reuşim să modelam nu doar sportivi, ci şi caractere", declara la acea vreme Mariana Bitang pentru TVR.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”