Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Două căţeluşe salvate de Ana-Maria Roman, prezentatoare News Hour with CNN, adoptate de PSD | Marcel Ciolacu: "În politică nu găseşti mereu suflete calde"

Două căţeluşe salvate de Ana-Maria Roman, prezentatoare News Hour with CNN, adoptate de PSD | Marcel Ciolacu: "În politică nu găseşti mereu suflete calde"

Două căţeluşe salvate de pe stradă de Ana-Maria Roman, prezentatoare News Hour with CNN, au fost adoptate de PSD şi se vor muta la sediul partidului din Bucureşti.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Povestea celor două căţeluşe a început în momentul în care colega noastră, Ana-Maria Roman, prezentatoare News Hour with CNN, le-a salvat de pe stradă, în Bucureşti, apoi a lansat un apel pe Facebook.

"Le caut familii iubitoare acestor doua mici suflete, nascute pe strada. Sunt deosebite, foarte dragastoase si pupacioase. Au 5 luni si sunt vaccinate. Una dintre ele va creste mare iar a doua e mai pitica. As vrea sa le dau impreuna pentru ca sunt foarte atasate una de cealalta. Daca nu puteti adopta, poate ma puteti ajuta cu un share. Multumesc!", a scris Ana-Maria Roman, astăzi, într-o postare pe Facebook.

După câteva ore, un răspuns la apelul de pe Facebook a venit de la PSD.

Astfel, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat, în această seară, la emisiunea Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, că cele două căţeluşe vor fi adoptate de PSD şi vor trăi la sediul central al partidului, de pe bulevardul Kiseleff.

"Am decis astăzi cu colegii, au văzut apelul dumneavoastră şi ne-am hotărât repede. Tot comentam la sediu că noi nu avem niciun suflet cald. În politică nu găseşti mereu suflete calde şi ne-am decis să îi adoptăm pe amândoi, mai ales că s-au obişnuit împreună", a declarat Marcel Ciolacu.

Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu Ana-Maria Roman
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște