Antena 3 CNN Actualitate Familiile Alexandrei şi Luizei, cele două fete răpite şi omorâte la Caracal, s-au certat la Curtea de Apel Craiova

Familiile Alexandrei şi Luizei, cele două fete răpite şi omorâte la Caracal, s-au certat la Curtea de Apel Craiova

Scandal uriaş între familia Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu în faţa Curţii de Apel Craiova. Familia Luizei cere desecretizarea dosarului în timp ce părinţii Alexandrei se opun vehement.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"Nu va fi, nu a fost de la început şi nu va fi până la final, un proces corect şi cinstit cum ar trebui să decurgă ce s-a întâmplat în realitate la Caracal", a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Ruptura s-a produs în momentul în care familia Luizei Melencu a cerut ca dosarul să fie public, dar partea Alexandrei Macesanu s-a opus categoric.

"Procedural, la data comiterii faptelor, Alexandra era minoră. Este doleanţa părinţilor şi procedura nu este greşit să fie o şedinţă nepublică. Este solicitarea Parchetului, eu am aderat acestui punct de vedere", a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu.

"Mama Alexandrei i-a dat două apeluri. Este imposibil ca o mamă distrusă că i-a dispărut copilul să îşi caute fiica de 14 ani cu două apeluri telefonice. Există două variante: ori nu a căutat-o, dar mi-e greu de crezut lucrul ăsta, ori au fost şterse de anchetatori. Oare de ce? Ce alte convorbiri au mai fost şterse de pe telefoanele familiei Măceşanu?", a spus şi Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu.

Neînţelegerile au continuat şi în sala de judecată.

"Am avut un mic conflict cu marele avocat Moldovan. M-a făcut vagabond. Luiza ar fi trebuit să aibă 20 şi ceva de ani, iar cealaltă 19 ani. Presa trebuie să aibă acces în sală", a explicat bunicul Luizei.

Primul termen pentru apel în dosarul Caracal a fost astfel amânat până pe data de 9 martie.

La proces, a fost prezent și Gheorghe Dincă, dar și complicele său, Ștefan Risipițeanu.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate