Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 decembrie. Săptămâna începe în forță, dar mai multe zodii sunt în pericol. Ce trebuie să știți

Horoscop 19 decembrie. Săptămâna începe în forță, dar mai multe zodii sunt în pericol. Ce trebuie să știți

Săptămâna începe în forță, conform consultantului în astrologie Dezideriu, care anunță o zi destul de agitată, în care trebuie să fim atenți la detalii.

“Este indicat să fim sinceri, dar atenți în exprimare și răbdători. În primul rând cu noi și apoi cu cei din jur. Apoi, e indicat să fim mai atenți la detalii, pentru că e posibil să omitem elemente importante în acțiuni, mai ales la muncă”, scrie Dezideriu.

BERBEC – Ziua ta începe cu multă treabă la locul de muncă și ar fi bine să rezolvi tot ce ai de rezolvat cu răbdare. Nu de alta, dar s-ar putea să te stresezi prea tare azi.

TAUR – Ești foarte cârcotaș, ai chef de glume și nu prea îți stă mintea la muncă. Partea bună este că reușești să vezi bucuriile mici ale vieții.

GEMENI – Se apropie sărbătorile și ai început pregătirile prin casă. Curățenie, decorațiuni, încă mai sunt multe de făcut, dar nu este cazul să te panichezi. Ai timp destul să le rezolvi pe toate.

RAC – Multe drumuri de făcut, multe telefoane de dat și toate sunt în interes profesional. E o agitație generală și este indicat să îți păstrezi o atitudine cât de cât detașată.

LEU – Probabil începi să faci lista de cumpărături de sărbători și calculele nu sunt foarte bune, dar ești o fire creativă, deci încearcă să găsești soluții smart.

FECIOARĂ – O nouă săptămână, un nou început și abordezi viața cu forțe proaspete. Ai resursele necesare, ai tot ce îți trebuie, dar ar fi indicat să eviți reacțiile impulsive.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"