Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 10 noiembrie. Luna în Pești ne face să fim aerieni

Horoscop zilnic, 10 noiembrie. Luna în Pești ne face să fim aerieni

Ok, horoscopul de ieri a lipsit, pentru că am fost prins în alegerile prezidențiale din Statele Unite. Puteți să urmăriți pe contul meu de Facebook analiza referitoare la cei doi candidați (la acel moment), ca să vă faceți o idee despre cum sunt Hillary Clinton și, mai important acum, Donald Trump, scrie Dezideriu, consultant în astrologie.

Bun. Să revenim la horoscopul zilei. Luna a intrat în zodia Peștilor încă de ieri și încă de ieri am devenit somnoroși, aerieni, dezorientați sau mai… artiști (manifestări artistice).

Luna în zodia Pești ne face ceva mai sensibili, mai receptivi, dar și mai emoționali. Sigur, aici vorbim despre tendința generală, pentru că depinde de foarte multe alte aspecte, dacă ar fi să particularizăm.

Dar, una peste alta, este o energie care ne detașează de realitate și care ne trimite pe tărâmul viselor – unii visează cu ochii deschiși, alții pur și simplu dorm mai mult. Sau își doresc, oricum.

În fine, trebuie spus că patronul comunicării, Mercur, face un aspect constructiv cu Luna și asta înseamnă că deciziile luate astăzi sunt bune și relațiile  cu ceilalți ar trebui să decurgă armonios.

Ok, hai să particularizăm, să vedem ce face fiecare zodie în parte astăzi:

BERBEC: Ești ușor adormit sau visezi cu ochii deschiși, deci încearcă să te concentrezi la ce ai de făcut, că nu este încă weekend și probabil ai multă treabă.

TAUR: Poate ai de rezolvat câte ceva cu amici sau colaboratori, astăzi ar fi momentul să iei decizii și să stabilești termenii potriviți.

GEMENI: Un moment bun pentru a străluci, pentru a ieși în evidență, pentru a te face remarcat. Astăzi, textele tale s-ar putea să fie mai inspirate decât sunt de obicei.

RAC: Se spune despre tine că ești legat de familie, de părinți, de casă. Azi descoperi că nu e chiar așa și că există și noțiunea de libertate. Folosește-o cu grijă, că nu e nelimitată.

LEU: S-ar putea să rezolvi o chestiune financiară astăzi. Sau măcar să îți vină o idee bună pe care să o execute alții, cum îți stă ție cel mai bine, nu?

Continuarea pe blog-ul lui Dezideriu

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor