Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 11 noiembrie. Zodia care astăzi face din țânțar armăsar

Horoscop zilnic, 11 noiembrie. Zodia care astăzi face din țânțar armăsar

de S.T.    |   

Neața bună cu o nouă Lună! Mai exact, Luna s-a mutat în zodia Berbecului și asta înseamnă că avem ceva mai multă energie, mai multă inițiativă, dar și mai multă personalitate.

BERBEC – Ești vedeta finalului de săptămână. Sau începutului de weekend. Depinde doar de unde privești. Înțelegi ce zic? Mai citește o dată enunțul ăsta și gândește-te.

TAUR – Ești ceva mai tensionat astăzi și s-ar putea să reacționezi exagerat. Azi poți face din țânțar armăsar. Nu mai bine mănânci o plăcintă și stai cuminte?

GEMENI – Încearcă să nu te cerți cu cei din jur, mai ales cu cei cu care ai nevoie să păstrezi o legătură. Nu poate fi toată lumea minunată ca tine, dar fii tu ăl mai deștept azi.

RAC – Dacă trebuie să participi la vreun eveniment, ia în considerare că s-ar putea să fie altceva decât estimezi tu. Nu, Universul nu vrea să îți facă rău.

LEU – Nu e o zi bună pentru a depăși viteza sau pentru a întoarce pe linie dublă continuă. Mă rog, înțelegi nuanța, încearcă să nu greșești flagrant, s-ar putea să nu ai prea mult noroc azi. Și respiră!

FECIOARĂ – Ești ceva mai implicat emoțional zilele astea, detașarea ta proverbială a cam ruginit zilele astea. Dar acum, pentru că știi, poți să te controlezi mai bine. Nu, nu este obligatoriu să socializezi azi.

Continuarea pe blogul lui Dezideriu

Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Horoscop dezideriu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"