Antena 3 CNN Actualitate Laura Codruța Kovesi a semnat decizia! E oficial! Iorga a ajuns la Inspecția Judiciară

Laura Codruța Kovesi a semnat decizia! E oficial! Iorga a ajuns la Inspecția Judiciară

Update:  Șefa DNA Laura Codruţa Kovesi a semnat în urmă cu puţin timp revocarea procurorilor Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga de la DNA.

Mihaela Moraru Iorga s-a prezentat miercuri la sediul Inspecţiei Judiciare, după ce a fost revocată din funcţia de procuror DNA. Mihaela Moraru Iorga a sesizat Inspecţia Judiciară cu privire la modul în care s-a desfăşurat ancheta în cazul ei.

"Am dat curs unei citaţii din partea Inspecţiei Judiciare. Le voi răspunde la orice întrebare care îmi va fi adresată. Voi susţine sesizarea pe care am adresat-o şi voi răspunde la orice întrebare care îmi va fi adresată", a spus Mihaiela Moraru Iorga, la intrare în sediul Inspecţiei Judiciare.
 

Știre inițială:  Șefa DNA Laura Codruţa Kovesi a semnat în urmă cu puţin timp revocarea procurorilor Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga de la DNA.

Rată de promovare uluitoare la BACALAUREAT. Vezi REZULTATELE pe județe

Asta după ce ieri a primit încuviinţarea secţiei de procurori a CSM pentru a îi înlătura pe contestatari.

Secţia pentru procurori a CSM a avizat marţi revocarea procurorilor Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga de la DNA, conform solicitării adresate de către şefa DNA Laura Codruţa Kovesi. Decizia a fost luată după audierea celor în şedinţă secretă, la care au participat şi Laura Codruţa Kovesi şi procurorul general Augustin Lazăr.

Procurorul Doru Ţuluş, unul dintre procurorii revocaţi de Laura Codruţa Koveşi a ajuns în urmă cu puţin timp la Inspecţia Judiciară. A trecut grăbit printre jurnalişti.

 

Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi sefa dna DNA
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"