Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ministrul Justiţiei reacţionează în scandalul uriaş în care este implicat Augustin Lazăr

Ministrul Justiţiei reacţionează în scandalul uriaş în care este implicat Augustin Lazăr

de S.T.    |   

Avem reacţia ministrului Justiţiei după dezvăluirile care indică faptul că Augustin Lazăr ar fi ţinut în închisoare un deţinut politic care îndeplinea toate condiţiile pentru a fi eliberat.

Tudorel Toader spune că în mapa profesională a procurorului general nu apare activitatea sa de la Alba când ar fi ţinut în închisoare un deţinut politic care îndeplinea toate condiţiile pentru a fi eliberat.

„Cred că nu apărea (referire la mapa profesională) din considerente multiple. Cineva care vrea să ocupe o funcție de rang înalt nu se prezintă cu activitățile de debut în profesie.

În al doilea rând, mă gândesc că același cineva nu-și prezintă părțile mai puțin dorite”, a spus ministrul Tudorel Toader.

Sinteza zilei. Ce a omis să treacă în CV procurorul general Augustin Lazăr

Vă amintim că Lumea Justiției a publicat o serie întreagă de documente care arată implicarea procurorului ceaușist Augustin Lazăr în distrugerea unei persoane extrem de importante pentru ceea ce s-a întâmplat pentru mica noastră rezistență împotriva regimului ceaușist.

Citiți și:

Augustin Lazăr, prima reacție după documentul devastator în dosarul disidentului Iulius Filip

Lovitură-bombă pentru Augustin Lazăr. Procurorul general al României a avut grijă ca adversarii lui Ceaușescu să înfunde pușcăria

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște