Antena 3 CNN High Tech Pokemon GO Noul upgrade la Pokemon Go dezamăgește mulți utilizatori

Noul upgrade la Pokemon Go dezamăgește mulți utilizatori

Pokemon Go implică găsirea în lumea reală a unor caractere de tip Pokemon. Acestea sunt foarte variate și implică un efort semnificativ din partea utilizatorilor și deplasări numeroase pentru a fi găsite. Mai ales când vine vorba de Pokemoni de nivel mare care sunt foarte rari, dificultatea crește. Până de curând, exista posibilitatea folosirii unei aplicații terțe, precum Pokevision pentru a localiza mai rapid și mai eficient râvnitele personaje, scrie playtech.ro.

Se pare însă că dezvoltatorii jocului consideră astfel de aplicații terțe pentru localizare ca fiind o metodă de trișat. În urmă cu câteva zile, John Hanke, CEO-ul Niantic – dezvoltatorul Pokemon Go, a afirmat că vor găsi o cale prin care să prevină funcționarea aplicațiilor precum Pokevision. Deși la momentul declarațiilor părea că fenomenul se va întâmpla în viitorul destul de îndepărtat, respectivul viitor se pare că tocmai a sosit.

Primul update important pentru Pokemon Go a fost lansat zilele trecute și, pe lângă o serie de funcții noi ce vor încânta jucătorii, a fost desființat suportul pentru aplicații de localizare alternativă pentru Pokemoni. Pokevision, de exemplu, nu mai funcționează deloc. Echipa din spatele respectivului program s-a simțit nevoită să lanseze un comunicat pe Twitter pe marginea subiectului, iar veștile nu sunt bune. ,,Hei băieți, ne-am fi dorit să avem ceva vești pentru voi. La acest moment, respectăm dorințele Niantic și Nintendo. Vă vom ține la curent.”

Creatorii mai multor aplicații similare au dezvăluit că Niantic a trimis în masă scrisori de amenințare în termeni legali prin care speră să convingă dezvoltatorii să-și retragă programele din Apple AppStore și Google Play.

Subiecte în articol: Pokemon Go
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia