Antena 3 CNN Actualitate Inedit Oamenii cumpărau des carne de la ferma bărbatului. Într-o zi, s-a aflat adevărul șocant! Ce consumaseră de fapt clienții în tot acest timp

Oamenii cumpărau des carne de la ferma bărbatului. Într-o zi, s-a aflat adevărul șocant! Ce consumaseră de fapt clienții în tot acest timp

Oamenii cumpărau des carne de la ferma sa de porci, dar nimeni nu se aștepta să afle ceva de dreptul șocant despre produsele pe care le mâncau de fapt.

Totul s-a aflat, după ce o femeie plină de sânge s-a prezentat la poliție și a povestit chinul prin care a trecut. Chemată sub pretextul unei petreceri la ferma lui Robert Pickton, un bărbat de 68 de ani, femeia avea în scurt timp să trăiască un coșmar.

Bărbatul a încercat să-i taie gâtul. Cei doi s-au luptat, iar femeia, deși rănită, a reușit să scape. Așa aveau să afle oamenii legii despre bărbat.
Ulterior, s-a aflat că omul ucisese 49 de femei, în marea majoritate prostituate sau femei sărace, pe care le tranșa și le trecea prin mașina de tocat.

Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închidoare, pe baza probelor ADN, scrie Independent.

Subiecte în articol: descoperire socanta
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile