Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Sediul Antenelor aparţine deja statului

Subiectiv: Sediul Antenelor aparţine deja statului

Sediul Antenelor, mai exact clădirea din Șoseaua București-Ploiești nr. 25-27, aparține deja statului, potrivit extrasului de crate funciară prezentat de Răzvan Dumitrescu, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Astfel, la capitolul „Proprietar și Acte” din extrasul de Carte Funciară pentru informare aferent imobilului din Șoseaua București-Ploiești nr. 25-27 - compus din teren (3.789 mp) și construcție cu destinația clădiri administrative -, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București figureazaă ca unic proprietar (cota 1/1), bunul fiind dobândit „prin hotărâre judecătorească”.

ANAF va scoate la licitaţie clădirile televiziunilor Intact. Intenţia lor este stipulată clar într-un comunicat oficial al instituţiei, care a fost prezentat vineri, de Radu Tudor, în emisiunea "La Ordinea Zilei".

Senatorul Șerban Nicolae, de profesie jurist, a atras atenția vineri, făcând referire la scandalul evacuării Antenelor, că dacă statul îți permite să fie abuziv, atunci și alte persoane vor face asta.

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.
 
 

Subiecte în articol: Antena 3 post confiscat Subiectiv
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni