Antena 3 CNN Actualitate Un șofer a mers kilometri întregi pe contrasens, pe Autostrada Soarelui. Nu a oprit nici când a provocat un accident

Un șofer a mers kilometri întregi pe contrasens, pe Autostrada Soarelui. Nu a oprit nici când a provocat un accident

Un şofer a fost surprins cum circula cu viteză pe contrasens, pe A2. A intrat în coliziune un alt autovehicul care circula pe sensul normal de mers, rezultând avarii la ambele autovehicule.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"La data de 2 noiembrie, în jurul orei 15:53, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, a condus autoturismul pe autostrada A2, pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe sensul normal de mers, rezultând avarii la ambele autovehicule", transmite IPJ Călăraşi.

Bărbatul nu a oprit la locul evenimentului, continuându-și deplasarea către kilometrul 49, unde a efectuat manevra de întoarcere pentru a reveni pe sensul normal de deplasare.

Un șofer a mers kilometri întregi pe contrasens, pe A2

Monitorizand poziția acestuia permanent, prin intermediul apelurilor înregistrate prin S.N.U.A.U. 112, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București-Constanța, din cadrul Brigăzii Autostrăzi, au reușit interceptarea acestuia în spațiul de servicii de la kilometrul 88, sensul către Constanța.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile, fiindu-i reținut permisul de conducere, cu dovadă înlocuitoare fără drept.

Subiecte în articol: autostrada Soarelui contrasens accident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște