Antena 3 CNN Actualitate Un martor al scandalului din mall, dezvăluiri șocante! Poliția nu a știut cui lasă copilul

Un martor al scandalului din mall, dezvăluiri șocante! Poliția nu a știut cui lasă copilul

Un bărbat care a participat ca martor la scandalul dintr-un mall din Capitală a făcut o serie de declarații. 

Florin Armeanca. Eu nu o cunoșteam pe acea femeie. Am văzut un scandal, nu știu de la ce a pornit. Dânsa era în spatele nostru cu copilul când a oprit-o poliția. Când m-am întors cu capul spre ei am văzut altercația. Copilul era acolo, a început să țipe o bate pe mami, o bate pe mami, m-a luat de mână, fără să mă cunoască, l-am luat în brațe, m-am dus la mașina de poliție. Când l-am luat în brațe a urinat, era speriat și nu m-a legitimat nimeni să știe cui i-a lăsat copilul. 

Bărbatul a spus că el s-a dus la secție ca să ducă copilul și că oamenii legii nici măcar nu știau cui l-au lăsat pe minor fiindcă nu l-au legitimat. 

Femeia care și-ar fi agresat copilul în mall, vineri seara, ar fi lovit doi poliţişti în mallul din Sectorul 2 al Capitalei şi a refuzat să se legitimeze, după ce oamenii legii au intervenit în urma unei sesizări că aceasta şi-ar fi lovit copilul minor. Mama copilului a fost reţinută pentru ultraj, pentru 24 de ore, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

 

 

Subiecte în articol: barbat martor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept