Antena 3 CNN Externe Văduva lui Kobe Bryant, "complet distrusă" după ce și-a pierdut soțul și fiica. Imaginea făcută publică e sfâșietoare!

Văduva lui Kobe Bryant, "complet distrusă" după ce și-a pierdut soțul și fiica. Imaginea făcută publică e sfâșietoare!

Soția legendarului baschetbalist Kobe Bryant, care a murit duminică într-un accident de elicopter, împreună cu fiica sa, a postat un mesaj emoționant pe Instagram, în care le mulțumește milioanelor de oameni care i-au fost alături în zilele care au urmat tragediei. 

„Fetele mele și cu mine vrem să mulțumim milioanelor de oameni care și-au manifestat sprijinul și dragostea în această perioadă oribilă”, a scris Vanessa Bryant. 

„Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile. Cu siguranță avem nevoie de ele. Suntem complet devastați de pierderea bruscă a soțului meu adorabil, Kobe - uimitorul tată al copiilor noștri; și frumoasa mea, dulce Gianna - o fiică iubitoare, atentă și minunată și o soră uimitoare pentru Natalia, Bianka și Capri”, a mai scris Vanessa Bryant.

"Suntem, de asemenea, distruse pentru familiile celor care şi-au pierdut viaţa în accident şi le împărtăşim suferinţa", a adăugat văduva lui Kobe, care a adăugat că va deschide o colectă de fonduri pentru a ajuta financiar familiile, prin intermediul fundaţiei create împreună cu soţul său.

"Nu sunt cuvinte pentru a descrie durerea noastră în acest moment", a adăugat Vanessa Bryant, care nu făcuse nicio declaraţie până la acest moment.

Soția lui Kobe a postat și o fotografie de familie în care apare soțul ei, alături de fiica Gianna, care au murit în oribilul accident de elicopter.

 

 

Subiecte în articol: Vanessa Bryant Kobe Bryant a murit
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Atac la ambasada Israelului din Bucureşti