Antena 3 CNN Be EU Be EU. Milioane de euro pentru Sănătate

Be EU. Milioane de euro pentru Sănătate

Be EU. Milioane de euro pentru Sănătate
11 Aug 2018   •   10:04

România ar putea absoarbe sute de milioane de euro, din fondurile europene destinate Sănătății. Fie că vorbim despre o serie de fonduri structurale sau de programe de prevenție, banii europeni sunt acolo, dacă știm să îi accesăm.

Europarlamentarul Cristian Bușoi a vorbit la ”Be EU” despre pașii pe care ar trebui să îi urmăm, pentru a beneficia cât mai mult despre aceste fonduri disponibile.

”România trebuie să absoarbă cât mai multe fonduri europene, știți vechea mea durere, cu cele trei spitale pe care le puteam construi din fonduri europene, suntem foarte departe de acest moment și putem pierde banii. Apoi, pe aceste finanțări care se fac direct la Bruxelles, pentru care trebuie să intrăm într-o competiție dură, trebuie să știm de aceste oportunități, să ne pregătim mai bine, să sprijinim medicii, institutele care vor să depună aceste proiecte, iar pe legislația europeană să înțelegem cum ne poate ajuta, să venim cu amendamente care sunt în folosul nostru și apoi să le aplicăm cât mai repede în România” a spus Cristian Bușoi.

×
Subiecte în articol: sănătate fonduri Cristian Busoi
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close