Antena 3 Be EU Eurocandidatul Norica Nicolai: Există câteva directive care pot afecta foarte serios România!

Eurocandidatul Norica Nicolai: Există câteva directive care pot afecta foarte serios România!

22 Mai 2019   •   18:01
Eurocandidatul Norica Nicolai: Există câteva directive care pot afecta foarte serios România!
Sursa foto: foto: Antena 3

Norica Nicolai, candidat ALDE la europarlamentare, a afirmat, miercuri, că există câteva directive care ar putea afecta foarte serios România în viitor.

"În momentul acesta sunt câteva directive care pot afecta foarte-foarte serios România. Mă refer la directivele pe mobilitate, pe transporturi. Noi va trebui să continuăm bătălia împotriva viziunii președintelui Macron care promovează o directivă motivând că dumping-ul social pe care îl fac românii, și în general esticii, acolo afectează competitivitatea. Și primul lucru pe care îl vom face este să respingem această directivă.

La fel și cea cu muncitorii detașați, pentru că dacă nu se va întâmpla lucrul acesta vor dispărea foarte multe oportunități pentru românii care au companiile în România, dar lucrează în Uniunea Europeani", a spus Norica Nicolai, într-un interviu acordat Sabinei Iosub, pentru pagina de Facebook Be EU.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close