Antena 3 CNN Be EU Reacțiile oficialilor de la Bruxelles în privința revocării șefei DNA

Reacțiile oficialilor de la Bruxelles în privința revocării șefei DNA

Reacțiile oficialilor de la Bruxelles în privința revocării șefei DNA
Sursa foto: foto- captura Antena 3
09 Iul 2018   •   12:43

Sabina Iosub a transmis ultimele informații de la Bruxelles și Strasbourg în ceea ce privește reacțiile după revocarea Laurei Codruța Kovesi. 

„În momentul în care am aterizat, am simțit aici suflul seismului de la Bucureștui. I-am auzit pe europarlamentari vorbind deja despre ceea ce se întâmplă în România la nivelul instituțiilor europene, însă să știți încă de pe acum că ajunge mai greu suflul cutremurului, indiferent cât de mare ar fi sau reacția lor este nu imediată, așa cum suntem obișnuiți.

În aceste momente, cât noi vorbim în România despre ceea ce s-a întâmplat într-un final, și anume revocarea Codruței Kovesi, aici, la Bruxelles, o comisie tehnică analizează la jumătatea termenului situația României în sensul MCV-ului. E foarte interesant de văzut ce au pe masă specialiștii. A ajuns oare și această revocare a Laurei Codruța Kovesi, dar protocoalele secrete? Să sperăm că vom primi răspunsuri la aceste întrebări. Sunt convinsă că toate instituțiile europene vor analiza ce s-a întâmplat în România”, a transmis Sabina Iosub. 

×
Subiecte în articol: Sabina Iosub be EU Bruxelles Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close