Antena 3 CNN Be EU Europarlamentarii Victor Negrescu, Dragoş Pîslaru şi Cristian Buşoi, LIVE la Be EU cu Sabina Iosub

Europarlamentarii Victor Negrescu, Dragoş Pîslaru şi Cristian Buşoi, LIVE la Be EU cu Sabina Iosub

Europarlamentarii Victor Negrescu, Dragoş Pîslaru şi Cristian Buşoi vor fi prezenţi, astăzi, în cadrul unui maraton de LIVE-uri transmise pe Facebook, în cadrul emisiunii Be EU, cu Sabina Iosub.

Europarlamentarii Victor Negrescu, Dragoş Pîslaru şi Cristian Buşoi, LIVE la Be EU cu Sabina Iosub
Sursa foto: Facebook | Victor Negrescu | Dragoş Pîslaru | Cristian Buşoi
de Alin Tarnovschi    |    11 Noi 2021   •   11:17

Cei trei europarlamentari români vor intra LIVE, alături de Sabina Iosub, pe pagina de Facebook a emisiunii Be EU, începând cu ora 15.30.

În prima transmisiune LIVE, la ora 15.30, Sabina Iosub îl va avea ca invitat pe eurodeputatul Victor Negrescu, care va discuta despre problema achiziţiei comune la nivel european pentru tratamentele de ultimă generaţi privind COVID-19.

"Aprobarea la nivel european a unor noi medicamente, inclusiv pe bază de anticorpi monoclonali, reprezintă o soluție bună și creează premisele pentru salvarea multor vieți. De aceea, propun achiziția în comun la nivel european a acestor tratamente cum s-a întâmplat și în cazul vaccinului. Așa ne vom asigura că toți europenii au acces într-o manieră echitabilă și la un cost decent la aceste tratamente. Haideți să arătăm fața umană a Europei și să realizăm rapid această procedură de achiziții la nivel european pentru toate tratamentele de ultimă generație!”, a declarat europarlamentarul român.

Reprezentantul României în Parlamentul European, Victor Negrescu, a explicat că România se confruntă cu o criză a medicamentelor împotriva Covid-19 și a cerut ca Uniunea Europeană să se implice mai mult.

Tratamente de ultima generatie pentru bolnavii de Covid-19, cu ajutorul Uniunii Europene. Eurodeputatul Victor Negrescu raspunde intrebarilor

Publicată de Be EU pe Joi, 11 noiembrie 2021

De la ora 16.30, pe pagina de Facebook Be EU, în transmisiune LIVE va fi prezent europarlamentarul Dragoş Pîslaru, care va discuta despre problemele cu care se confruntă tinerii europeni.

"Am o nouă misiune în Parlamentul European: am fost desemnat raportor pe Rezoluția pentru Tineri.

Tinerii au fost puternic afectați de pandemie. În Europa, riscul de șomaj pentru această generație este de două ori mai mare decât pentru cei peste 30 de ani, iar instabilitatea educației le-a restrâns sever accesul la dezvoltarea de competențe atât de necesare pe piața muncii. Este un moment critic", a anunţat, în urmă cu câteva zile, europarlamentarul.

De la ora 17.00, Sabina Iosub va intra LIVE pe pagina de Facebook a emisiunii Be EU, cu europarlamentarul Cristian Buşoi, care va discuta despre criza energetică cu care se confruntă Europa.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close