Antena 3 CNN Black Friday 2016 eMAG.ro BLACK FRIDAY. La ce oră începe Black Friday la eMAG

eMAG.ro BLACK FRIDAY. La ce oră începe Black Friday la eMAG

eMAG.ro BLACK FRIDAY. La ce oră începe Black Friday la eMAG
Sursa foto: Foto: Smartpoint.ro
17 Noi 2016   •   11:16

eMAG organizează Black Friday pe 18 noiembrie. Peste 1 milion de produse vor fi în ofertă, iar reducerile totale vor fi de peste 35 de milioane de euro.

BLACK FRIDAY eMAG.ro. Întrebarea la care toți caută răspunsul este însă la ce oră încep reducerile pe eMAG.ro. Într-o conferință de presă susținută luni, Tudor Manea, director general eMAG, a declarat că deși există IT-iști curajoși care îi îndeamnă să anunțe ora lansării Black Friday, acest lucru a fost evitat în ultimii ani din cauză că s-ar putea crea blocaje pe servere dacă sute de mii de oameni intră simultan și actualizează paginile sau aplicația emag.ro.

BLACK FRIDAY eMAG.ro. În 2016, în urma unor investiții de peste 2 milioane de euro în servere și servicii de hosting, problema anunțării orei este în dezbatere, însă cel mai probabil Black Friday va începe mai devreme ca în 2015.

Oficialii eMAG au anunțat că nu există nicio diferență de lansare a ofertelor pe platforma de mobil, aplicație sau desktop, singurul avantaj al aplicației eMAG fiind acela tehnologic. Utilizatorii aplicației vor primi o notificare pe telefonul mobil sau pe tabletă atunci când promoțiile sunt LIVE.

BLACK FRIDAY eMAG.ro. Ofertele HOT vor fi publicate miercuri și joi, în timp ce joi spre vineri vor fi făcute publice toate ofertele din campania Black Friday. Tudor Manea a explicat că eMAG pune accent pe transparență în 2016, astfel că potențialii clienți vor ști de la bun început câte produse se află pe stoc la momentul lansării Black Friday.

×
Subiecte în articol: emag eMAG.ro Black Friday reduceri oferte
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close