Antena 3 CNN Campanii Ei sunt Romania RESPECT pentru copiii de aur ai României. Patru medalii de aur şi una de argint la Balcaniada de Matematică

RESPECT pentru copiii de aur ai României. Patru medalii de aur şi una de argint la Balcaniada de Matematică

RESPECT pentru copiii de aur ai României. Patru medalii de aur şi una de argint la Balcaniada de Matematică
de O.P.    |    26 Iun 2014   •   10:34

Elevii români au câştigat patru medalii de aur şi o medalie de argint la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori. Rezultatele au plasat România pe locul I în rândul statelor care au intrat în competiţie.

Medaliile de aur au fost obţinute de Alexandru Mihalcu, elev la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, care a obţinut punctaj maxim, Antonie Ciocan de la Şcoala Gimnazială Nr. 56 "Jose Marti" din Bucureşti, care de asemenea a obţinut punctaj maxim, Alexandru Pascadi de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" din Capitală, Tudor Plopeanu de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti şi de Ciprian-Mircea Bonciocat, elev la "Tudor Vianu", scrie ro.stiri.yahoo.com

Bonciocat este la a doua participare la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori, anul trecut gâştigând o medalie de argint.

Medalia de argint de anul acesta a fost obţinută de Mihnea Doică, elev tot la Liceul Internaţional de Informatică.

Cea de-a XVIII-a ediţie a Balcaniadei de Matematică pentru Juniori s-a desfăşurat în perioada 21-26 iunie 2014, în Macedonia.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close