Antena 3 CNN Campanii Income Challenge Adrian Măniuţiu despre Income Challenge: În România, business-ul e un sport dur şi extrem

Adrian Măniuţiu despre Income Challenge: În România, business-ul e un sport dur şi extrem

Adrian Măniuţiu despre Income Challenge: În România, business-ul e un sport dur şi extrem
12 Iul 2013   •   18:44

Începând din 13 iulie, în cadrul emisiunii INCOME, la Antena 3, pe parcursul a cinci episoade dinamice, veţi cunoaşte patru poveşti antreprenoriale de succes, povestite lui Adrian Măniuţiu chiar de către cei care le trăiesc, printr-o paralelă fără precedent făcută între calităţile necesare în practicarea unor sporturi extreme şi spectaculoase şi calităţile care te fac să reuşeşti şi în business.

"Cred că ideea pentru INCOME CHALLENGE s-a născut de fapt din setea de a transmite un mesaj pozitiv, viu, dar mai ales încurajator", spune Adrian Măniuţiu.

El mai spune că poveştile care vor fi prezentate sunt despre curaj, răbdare, echilibru, forţă, rezistenţă, dar şi multă muncă. "Romania e intr-un fel o tara paradoxala, un spatiu al extremelor, e o societate care se zbate intre performanta si corigente. In mare parte, cred ca aceasta instabilitate este cauzata si de lipsa unor repere, de incapacitatea de a ne scoate valorile la lumina sau de confuzia care se naste uneori intre notorietate si valoare. La INCOME CHALLENGE vreau sa va prezint 4 povesti fascinante, 4 povesti de succes despre curaj, rabdare, echilibru, forta, rezistenta, directie dar si multa munca", a mai spus realizatorul Antena 3.

"Economia e facuta de oameni, nu de masinarii sau computere. In business, mult mai important decat orice model analitic sunt curajul si psihologicul. Si cele mai frumoase lucruri ies de obicei atunci cand oamenii reusesc sa iasa din zona lor de confort si sa se impuna in afara ei. Pentru ca business-ul adevarat nu inseamna confort, ci inseamna in primul rand determinare si anduranta.

Mai mult decat oriunde in Romania cred ca business-ul e de foarte multe ori un sport dur si extrem. Si la fel ca in sport aceleasi atribute si calitati fac diferenta intre reusita si infrangere. Ceea ce ramane insa de fiecare data, este povestea, povestea fascinanta a reusitei. Si ar fi pacat sa nu o aflam"
, mai spune Adrian Măniuţiu.

 

 

×
Subiecte în articol: Income Challenge Adrian Maniutiu Antena 3
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close