x close

România în mişcare: Cum se produce un iaurt de calitate în România

de G.S.    |    28 Apr 2013   •   12:11
Astăzi vom vorbi despre siguranţă alimentară dar şi despre producători autohtoni care se straduiesc, şi chiar reuşesc, să câştige tot mai mult increderea clientilor, prin calitatea produselor pe care le produc. Lucru care nu e uşor mai ales în contextul internaţional al atacurilor, în mare parte gratuite, la care au fost supuse recent alimentele produse in România.
 
Pentru obţinerea unui iaurt de calitate, Danone se îngrijeşte de fiecare dintre etapele procesului de producţie. Laptele folosit provine în proporţie de peste 90% din fermele româneşti. 
 
Danone lucrează cu zeci de fermieri români, de la care colectează zilnic în medie 200 de tone de lapte proaspăt, care ajung în fabrică în mai puţin de 24 de ore.
 
Igiena de la sala de muls este şi ea extrem de importantă, iar tehnologia foarte avansată are un mare aport. 
 
Înainte ca laptele să fie preluat de Danone, un reprezentant al companiei face un set de analize, pentru a verifica dacă acesta corespunde standardelor de calitate, apoi, dacă totul este în regulă, cisterna porneste spre fabrica.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati