Antena 3 CNN Campanii Romania in miscare România în mişcare: Românii sunt din ce în ce mai atenţi la ce cumpără

România în mişcare: Românii sunt din ce în ce mai atenţi la ce cumpără

România în mişcare: Românii sunt din ce în ce mai atenţi la ce cumpără
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Apr 2013   •   15:04

 Antena 3 continuă seria de editii speciale dedicate celor mai importante industrii din Romania. Conceptul vizeaza prezentul si viitorul economiei nationale, intr-o nota constructiva, presupunind identificarea problemelor existente in fiecare domeniu ales ca tema, dar si a solutiilor, prin implicarea celor mai importanti specialisti din industria respectiva, precum si a decidentilor politici si economici.

 
A doua ediţie specială este dedicată industriei alimentare. "Romania in miscare” - editia ”Ştii ce mănânci!” - are un spatiu dedicat pe parcursul a două zile in programele de stiri dar si in emisiunile statiei si este gazduita de Adrian Maniutiu, prezentatorul Income, singura emisiune economica prezenta in grilele de programe ale televiziunilor de stiri din Romania.

 
Delia Nica, vicepreşedinte al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România, a vorbit la Antena 3, despre cât de atenţi sunt românii la calitatea produselor pe care le cumpără. ”Au devenit din ce în ce mai atenţi la ce cumpără. Dacă se duc spre mărci proprii, aleg acele produse cu calitate similară”, a spus Delia Nica.
 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close