Antena 3 CNN Campanii Romania in miscare România în mişcare: Soluţiile Agricola Bacău pentru nevoile unei societăţi în continuă mişcare

România în mişcare: Soluţiile Agricola Bacău pentru nevoile unei societăţi în continuă mişcare

România în mişcare: Soluţiile Agricola Bacău pentru nevoile unei societăţi în continuă mişcare
28 Apr 2013   •   14:39
De peste 50 de ani, Agricola Bacau aduce pe rafturile magazinelor cele mai proaspete şi variate produse din carne de pui. 
 
O mână de fermieri priceputi îngrijesc fiecare generaţie noua de pasari pentru a asigura mereu carne proaspata pentru mesele românilor. Iar pentru a obţine cea mai buna calitate, compania foloseşte un abator modern, automatizat şi securizat.
 
În 1976 a aparut Salbac, o noua ramura a companiei. Acum este cel mai important producator de salamuri crud-uscate din România. Salamul de Sibiu Agricola este lider incontestabil în România, de vreme ce peste 50% din piaţa îi aparţine. 
 
Mezelurile Salbac sunt pregatite în doua fabrici specializate şi amenajate la standarde europene , moderne, dar care au pastrat reţeta şi gustul autentic.
 
Agricola a gasit o soluţie şi pentru cei care, din lipsa de timp, ajung mai greu în bucatarie.

Europrod este prima companie înfiinţata în România specializata în produse din carne semipreparate, dedicate celor cu stil de viaţa pe fuga. Aceste produse sunt la mare cautare pentru timpul scurt şi modul comod de preparare.
 
Compania şi-a înfiinţat şi propria reţea de magazine Agricola si ofera clienţilor sai carne proaspata de pui, salamuri diverse, semipreparate precum şi oua proaspete. În plus, sunt o sursa buna pentru crearea de noi locuri de munca.
 
"Agricola înseamnă prospeţime". Acesta este sloganul cu care reprezentanţii companiei spun ca şi-au câştigat încrederea cumparatorilor din ţara şi strainatate.
 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close