Antena 3 CNN Campanii Romania la vot A dat o lecţie de bun-simţ României. Lisandru Verbiţă: Am votat ca să fim mai fericiţi

A dat o lecţie de bun-simţ României. Lisandru Verbiţă: Am votat ca să fim mai fericiţi

A dat o lecţie de bun-simţ României. Lisandru Verbiţă: Am votat ca să fim mai fericiţi
de S.T.    |    09 Dec 2012   •   18:11

Veteran de război, bun cunoscător al legii şi al drepturilor sale şi un adevărat patriot. Numele lui este Lisandru Verbiţă şi are un spirit civic greu de egalat.

Bătrânul din comuna Suraia, judeţul Vrancea, în vârstă de 89 de ani, care le-a ţinut piept procurorilor DNA când au făcut prin sat o anchetă privind referendumul pentru demiterea preşedintelui, este un adevărat exemplu pentru românii de pretutindeni.

În ciuda vârstei înaintate şi a vremii extrem de friguroase, Lisandru Verbiţă a mers, astăzi, la secţia de votare din comuna sa şi a votat pentru o Românie dreaptă.

"Am votat ca să fim mai fericiţi(...). De câte ori au fost voturi pentru poporul român, am votat mereu", a spus Lisandru Verbiţa.

"Cred că după atâta război între oameni, atâta ură, o să o luăm de la capăt ca să putem trăi mai departe. Ne-am prăbuşit cu totul(...). Dacă nu suntem uniţi şi nu ne înţelegem nu facem nimic", a spus bătrânul, întrebat dacă speră că se va mai schimba ceva în România.


Citeşte şi: Badea, despre bătrânul din Suraia pus să jure pe Biblie: Este fabulos. Noi suntem glume ale naturii

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Se lărgesc plajele în noi staţiuni de pe litoralul Mării Negre
x close