Antena 3 CNN Campanii Romania la vot A început scandalul între PDL şi UNPR. Primul episod - alegerile locale din Buzău

A început scandalul între PDL şi UNPR. Primul episod - alegerile locale din Buzău

A început scandalul între PDL şi UNPR. Primul episod - alegerile locale din Buzău
Sursa foto: Foto: oradetimis.oradestiri.ro
24 Mar 2012   •   16:46

Senatorul UNPR Vasile Ion a declarat sâmbătă că PDL 'nu este principalul adversar' al progresiştilor la alegerile din luna iunie, ci 'unul dintre ei', principalul adversar fiind chiar deputatul PDL Cezar Preda, candidat la şefia CJ din partea democrat-liberalilor, conform Agerpres.

Vasile Ion l-a acuzat pe Cezar Preda că a încălcat înţelegerea dintre UNPR şi PDL şi că ar fi 'subestimat şi subminat o combinaţie politică câştigătoare încheiată între cele două partide la nivel local şi naţional'.

Senatorul Vasile Ion ar fi urmat să candideze la şefia CJ Buzău din partea ambelor partide, iar Cezar Preda la Primăria municipiului Buzău, dar acesta din urmă a solicitat şi a fost validat săptămâna trecută de Colegiul Director judeţean al PDL pentru CJ.

'Cezar Preda a făcut un gest care o să-l coste. PDL cu 18 la sută pe plan naţional nu are cum să câştige la Buzău', a afirmat senatorul Vasile Ion, care a anunţat că UNPR a dat undă verde primirii în rândurile sale de membri şi primari ai PDL.

'Până acum aveam o înţelegere, noi am dat dezlegare la PDL', a spus Vasile Ion.

La rândul său, deputatul PDL Cezar Preda a declarat: 'Noi nu am exclus o colaborare cu UNPR, dar în politică nu am primit şi nu fac cadouri'.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close